Foto: Per Ranung
Efterrätt och dessert
Rabarber- och shiraz­marmelad med tryffel­ost och valnötter
10 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Pizza
Efterrättspizza med äpplen och amaretto
20 minuter + 30 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Efterrätt och dessert
Hasselnöts- och kolapaj med punschgrädde
1 timme + 12 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Frukt och bär
Minicheesecake med jordgubbar  
10 minuter + 40 minuter i frys
Foto: Katja Ragnstam
Efterrätt och dessert
Peach melba på grillen med kardemumma-smulor och glass
20 min + 15 min i ugnen
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Bär med cashewnötssmul och färskostcrème
10 minuter
Foto: Björn Tesch
Efterrätt och dessert
Hallonkompott med mascarponefluff
20 minuter
Foto: Björn Tesch
Dop
Chokladmousse
30 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Frukt och bär
Jordgubbstiramisu
25 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Flädertiramisu med fikon och sommarbär
45 minuter + 6 timmar i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Efterrätt och dessert
Raw chokladglass ­med banan- och jordnöts­glass
30 minuter + 7 timmar i frys
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Veganskt
Veganvaniljglass
40 minuter + tid att frysa
Foto: Anna Kern
Frukt och bär
Fruktfat
5 minuter
Foto: Helén Pe
Övrigt
Rabarber- och kolanötspaj
30 minuter + 30 minuter i ugnen
Foto: Anna Kern
Efterrätt och dessert
Mangoshake
5 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Våfflor med kardemumma, dulce de leche och karamelliserad banan
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Efterrätt och dessert
Chia- och chokladpudding
10 minuter + 1 timme 
Foto: Joel Wåreus
Efterrätt och dessert
Bakad chokladmousse med rödbetsglass och rödbetsskum
3 timmar + tid i kyl, frys och ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Mellanöstern/turkiskt
Kunefe – turkisk efterrätt med spunnen filodeg
1 timme
Foto: Ulrika Pousette
Efterrätt och dessert
Churros med chokladsås
30 minuter
Efterrätt och dessert
Snabb pistaschglass
5 minuter + tid i kylen
Efterrätt och dessert
Glass med passionssås och pistasch- och sesamcrunch
10 minuter 
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Efterrätt och dessert
Apelsin- och mangoglasspinnar