Foto: Ulrika Pousette
Efterrätt och dessert
Churros med chokladsås
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Frasiga våfflor med karamelliserad banan och yoghurtglass
1 timme
Foto: Anna Kern
Efterrätt och dessert
Budapestrulle
30 minuter + 17 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Glasstårta till påsk
15 minuter + 6 timmar i frys + 15 minuter upptining + tid att göra marsipangrönsaker
Foto: Emmy Lundström
Efterrätt och dessert
Citron- och mandelkaka med vispad ricotta
40 minuter + 30 minuter i kyl  + 45 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Glasstårta med lemoncurd och pistaschmaränger
40 minuter + 1 timme i ugn + 1 timme rumstemperering
Efterrätt och dessert
Hemmagjord nutella
Foto: PER RANUNG
Svenskt
Mjölkchokladkräm med lakrits och hallon
5 min + 1 timme i kylen
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Tiramisu med marinerade bär och citronkräm
40 minuter + 2 + 4 timmar i kyl
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Pekannötspaj
20 minuter + 30 minuter för degen att vila + 65 minuter i ugn
Foto: Aina C Hole
Efterrätt och dessert
Blåbärsglass
15 min + 1 timmer i kylen och 2 timmar i frysen
Efterrätt och dessert
Semmelkladdkaka
15 min + ugn
Efterrätt och dessert
Minisemlor
45 min + 80 min jäsning + 8 min i ugn
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Pumpaglass med kanderade pekannötter
30 minuter + tid i glassmaskin
Foto: Aina C Hole
Bakning
Blåbärsmuffins
15 min + 15 min i ugnen
Foto: Eva Hildén Smith
Fest
Chokladglass med saltkolasås och bär
1 timme + 12 timmar att vila + tid att frysa
Fest
Hasselnötsmousse med kanderade nötter och chokladfudgesås - nötkavalkad med en extra touch
40 min + 2 timmar att stelna
Foto: Lisa Björner
Jul
Ris à la malta med björnbärskompott och pistasch-crunch
25 minuter
Foto: Helén Pe
Efterrätt och dessert
Varm getostbakelse med lingon och kola
15 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Buffé
Bakad brie med pekannötter, björnbär och rosmarin
5 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Fikonpaj med apelsinkräm
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschidt
Jul
Vaniljsemifreddo med mörka bär i glögglag och spröda stjärnor
1 timme + 6 timmar i frysen
Foto: Lina Eriksson
Jul
Äggost
30 minuter + 1 dygn i kyl