Foto: Stefan Wettainen
Dop
Rödkålsgravad lax med fänkål, kålrabbi och pepparrotsmajonnäs
30 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Purjolöksgravad lax med senapscrème och ättiksgurka
40 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Rödbetsgravad lax med rostade betor, skockor och honungsvinägrett
40 minuter + 2 dygn i kyl + 30 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Buffé
Swirlig moussetårta
40 minuter + 15 minuter i ugn + 8 h i frysen + 5 h i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bröllop
Gougères med kräm av brillat savarin och tryffel
25 minuter + 1 timme i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Buffé
Baconkex
20 minuter +1 timme i kyl + 10 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Italiensk smörgåstårta av focaccia
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Smörgåstårta med löjrom och räkor
50 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Smörgåstårta vegetarisk – Smörgåsbakelse med cashewröra och fetaost
1 timme + 6 timmar för ­löken att marinera
Foto: Ulrika Pousette
Dop
Hjort med toppmurklor
Foto: Ulrika Pousette
Bröllop
Minicheesecake recept
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Syrlig chokladtårta
Foto: Charlie Drevstam
Dop
Fredagsdrinken – så gör du Rabarberbubbel
Foto: Matilda Lindeblad
Dop
Fläderchampagne
Foto: Thinkstock
Buffé
Äppelpaj med björnbär – en snygg klassiker!
Foto: Stefan Almers
Bakning
Kladdkaka oreo
Foto: Charlie Drevstam
Dop
Marängbakelser med rabarbersmörkräm, jordgubbar och vispad grädde
30 min + 1 timme i ugn
Foto: Holger Edström
Bakning
Fira dagen med Allt om Mat:s Sverigebakelse
Dop
Sparrispajer med västerbottensost
30 min + 40 min i ugn
Dop
Prinsessbakelser
Foto: Ulf Svensson
Bröllop
Prinsesstårta
Foto: Bo Ingvar Jönsson
Dop
Smördegskuddar med chokladkräm och portvinsbakade fikon
Foto: Susanne Almers
Dop
Majskyckling med saffransrisotto och vårprimörer