Foto: Björn Tesch
Dop
Chokladmousse
30 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Björn Tesch
Dop
Tomatcouscous
20 minuter + 2 timmar i ugnen
Foto: Björn Tesch
Buffémat
Ärt- och bönsallad
20 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Flädertiramisu med fikon och sommarbär
45 minuter + 6 timmar i kyl
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Vit chokladmoussetårta med frukt, bär och pistaschnötter
45 minuter + 25 minuter i ugnen + 4 timmar i frys + 40 minuter i rumstemperatur
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Rabarbermarängtårta med limegrädde
30 minuter + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Björn Tesch
Dop
Kyckling med gremolata och örtsås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Halloncheesecake
25 minuter + 50 minuter i ugnen + 5 timmar i kyl
Foto: Helén Pe
Buffémat
Jordgubbstårta
1 1/4 timme + 40 minuter i ugn + tid i kyl
Foto: Björn Tesch
Dop
Räkcocktail
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Smörgåstårta med löjrom och räkor
50 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Rödkålsgravad lax med fänkål, kålrabbi och pepparrotsmajonnäs
30 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Purjolöksgravad lax med senapscrème och ättiksgurka
40 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Rödbetsgravad lax med rostade betor, skockor och honungsvinägrett
40 minuter + 2 dygn i kyl + 30 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Dop
Fredagsdrinken – så gör du Rabarberbubbel
Foto: Charlie Drevstam
Buffémat
Swirlig moussetårta
40 minuter + 15 minuter i ugn + 8 h i frysen + 5 h i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bröllop
Gougères med kräm av brillat savarin och tryffel
25 minuter + 1 timme i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Buffémat
Baconkex
20 minuter +1 timme i kyl + 10 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Dop
Marängbakelser med rabarbersmörkräm, jordgubbar och vispad grädde
30 min + 1 timme i ugn
Foto: Joel Wåreus
Buffémat
Sommarfest - en buffémeny med somriga smaker
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Italiensk smörgåstårta av focaccia
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Smörgåstårta vegetarisk – Smörgåsbakelse med cashewröra och fetaost
1 timme + 6 timmar för ­löken att marinera
Foto: Ulrika Pousette
Dop
Hjort med toppmurklor