Foto: Charlie Drevstam
Fest
Grillspett på kyckling och paprika med spis­kummindressing
30 minuter
Foto: Anna Kern
Förrätter
Bakade färskpotatisar med kallrökt lax och pepparrotsröra
15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Efterrätt och dessert
Peach melba på grillen med kardemumma-smulor och glass
20 min + 15 min i ugnen
Foto: Katja Ragnstam
Grilla
Grillade citronmarinerade sommargrönsaker
15 min + 15 min på grillen
Foto: Katja Ragnstam
Grilla
Grillad färskpotatis med vitlök, tomat och fetaost
20 min + 15 min på grillen
Foto: Katja Ragnstam
Grilla
Halloumiburgare med jordgubbssalsa
Foto: Anna Kern
Buffémat
Minifrittata med nässelchips
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Kött
Lahmacun – turkisk pizza
1 ½ timme + 8 timmar jäsning
Foto: Ulrika Ekblom
Buffémat
Patates ve hellim mucveri – plättar med potatis och halloumi
25 minuter
Foto: Björn Tesch
Dop
Chokladmousse
30 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Björn Tesch
Dop
Tomatcouscous
20 minuter + 2 timmar i ugnen
Foto: Björn Tesch
Buffémat
Ärt- och bönsallad
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Krämig rucola- och sardellpasta med kronärtskocka och pecorino
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Grönsaker
Mozzarella- och ärtsallad
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Lax med rökt räkröra och dillcrostini  
30 minuter + 1 timme i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Buffémat
Minipizzor med taleggio
30 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Drinkar
Citrondrink med hallon och prosecco  
10 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Flädertiramisu med fikon och sommarbär
45 minuter + 6 timmar i kyl
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Vit chokladmoussetårta med frukt, bär och pistaschnötter
45 minuter + 25 minuter i ugnen + 4 timmar i frys + 40 minuter i rumstemperatur
Foto: Lisa Björner
Brunch
Nöt- och mandelbröd
15 minuter + 1 3/4 timme jäsning + 1 timme i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Rabarbermarängtårta med limegrädde
30 minuter + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Björn Tesch
Dop
Kyckling med gremolata och örtsås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Björn Tesch
Buffémat
Sesambröd med citronsmör
40 minuter + 1 timmes jäsning + 12 minuter i ugn