Foto: Lisa Björner
Brunch
Nöt- och mandelbröd
15 minuter + 1 3/4 timme jäsning + 1 timme i ugn
Foto: Per Ranung
Buffé
Ricotta- och gräslökspaj med tomatsallad
25 minuter + 30 minuter i frys + 35 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Brunch
English muffins
1 timme + 13/4 timme jäsning + gräddningstid
Foto: Anna Kern
Brunch
Glutenfritt sesamknäcke
40 minuter + gräddning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Våfflor med kardemumma, dulce de leche och karamelliserad banan
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Baconvåfflor med löjrom och vispad citron-crème fraiche
35 minuter
Brunch
Spenatvåfflor med kallrökt lax och picklad rödlök
40 minuter
Frukost
Ricottapannkakor med jordgubbar och lönnsirap
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Brunch
Ägg benedict på rostat grovbröd
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Brunch
Hemgjord yoghurt
20 minuter +  6 timmar i ugn +  tid i kyl
Foto: Ulrika Posette
Frukost
Smoothie med svarta vinbär och gurkmeja
10 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Brunch
Nattjästa frallor
20 minuter + 40 minuter jäsning + tid i kyl + 20 minuter i ugn
Foto: Aina C Hole
Bakning
Blåbärsmuffins
15 min + 15 min i ugnen
Foto: Lisa Björner
Frukost
God och mättande smörgås – med kalkon, avokado och picklade polkabetor
20 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Frukost
Våfflor med jordnötssmör och äpple
30 minuter
Foto: Jonny Lind
Frukt och bär
Fruktsallad med vaniljmascarpone, lime och biscottismulor
10 minuter
Foto: Jonny Lind
Brunch
Engelska muffins
1 h + 12 h i kylen + 1 1/2 h jäsning + 8 minuter i ugn
Foto: Jonny Lind
Fisk
Mâchesallad med kallrökt lax, grapefrukt och avokado
20 minuter
Foto: Jonny Lind
Frukt och bär
Hemgjord müsli med vit choklad, frukt, nötter och frön
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Jonny Lind
Brunch
Äggröra med tryffel
20 minuter
Foto: Jonny Lind
Mackor
Fattiga riddare med brie, fikon, valnötter och vispad honung
20 minuter
Foto: Helén Pe
Buffé
Viltköttbullar
1 timme
Foto: Anna Kern
Frukost
Blåbärs- och grapefruktsmarmelad
20 minuter