Bröllop
Lyxig bröllopsmeny av stjärnkocken Stefano Catenacci
Foto: Joel Wåreus
Efterrätt och dessert
Bakad chokladmousse med rödbetsglass och rödbetsskum
3 timmar + tid i kyl, frys och ugn
Foto: Joel Wåreus
Fest
Renkalvytterfilé med rödkålscrème, stekt svamp och svartvinbärssky
2 timmar
Foto: Joel Wåreus
Fest
Smörstekt hummerstjärt med svartrot och vinägrett på rommen
1 1/2 timme
Foto: Joel Wåreus
Fest
Torskfilé med blomkålsvariation, dillsås, forellrom och gräslöksolja
2 1/2 timme
Foto: Emmy Lundström
Drinkar
Champagnedrink med fläder och citron
5 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Dop
Fredagsdrinken – så gör du Rabarberbubbel
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Gurksorbet med kavring, fänkål, saltad gurka och pepparrot
1 timme
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Grillat lamm med tomatsallad, syrad lök och friterad färskpotatis
1 1/2 timme  + 1 1/4 timme kokning + tid på grillen
Foto: Lisa Björner
Fisk
Röding med äpple och ängssyra
40 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Förrätter
Gazpacho (recept av Årets kock Johan Backeus)
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Skagenröra på smörstekt bröd
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Potatisnystan med löjrom
30 minuter
Foto: Emmy Lundström
Bröllop
Bröllopspizza med två smaker
45 minuter + 30 minuter jäsning + 30 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bröllop
Gougères med kräm av brillat savarin och tryffel
25 minuter + 1 timme i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Dop
Hjort med toppmurklor
Foto: Ulrika Pousette
Bröllop
Minicheesecake recept
Foto: Susanne Almers
Fest
Liten räkcocktail
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Syrlig chokladtårta
Foto: Ulf Svensson
Bröllop
Hallonpannacotta med vaniljhallongelé och biscotti
Foto: Holger Edström
Fest
Ugnsstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör
Foto: Magnus Skoglöf, Björn Lok och Ulrika Pousette
Buffémat
Bröllopsbubbel
10 min
Foto: Matilda Lindeblad
Dop
Fläderchampagne