Foto: Ulrika Pousette
Tårtor
Maräng- och jordgubbstårta
30 minuter + 3 h i kyl
Foto: Lina Eriksson
Tårtor
Fluffig marängtårta med bär och grädde
15 minuter + 6 timmar i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Efterrätt och dessert
Hasselnöts- och kolapaj med punschgrädde
1 timme + 12 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Brunch
Nattjästa brytbröd med nötter och frön
15 minuter + 8 timmar i kyl + 30 minuter jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Student
Studenttårta
11/2 h + 12 h i kyl + 40 min i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Vit chokladmoussetårta med frukt, bär och pistaschnötter
45 minuter + 25 minuter i ugnen + 4 timmar i frys + 40 minuter i rumstemperatur
Foto: Lisa Björner
Brunch
Nöt- och mandelbröd
15 minuter + 1 3/4 timme jäsning + 1 timme i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Rabarbermarängtårta med limegrädde
30 minuter + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Frasig rabarberkaka
20 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Barbari – persiskt bröd  
20 minuter + 3 timmar jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Saftiga hamburgerbröd med potatis
25 minuter + 1 timme jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Björn Tesch
Buffémat
Sesambröd med citronsmör
40 minuter + 1 timmes jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Halloncheesecake
25 minuter + 50 minuter i ugnen + 5 timmar i kyl
Foto: Helén Pe
Buffémat
Jordgubbstårta
1 1/4 timme + 40 minuter i ugn + tid i kyl
Foto: Lina Eriksson
Kakor och bullar
Kanelsnäckor med färskostglasyr
50 minuter + 70 minuter jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Kakor och bullar
Saftig karde­mummakaka
15 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Rabarberbullar
50 min + 2 1/2 h jäsning + 15 min i ugn
Foto: Anna Kern
Brunch
English muffins
1 timme + 13/4 timme jäsning + gräddningstid
Foto: Anna Kern
Frukost
Långjäst sirapslimpa
10 minuter + 9 timmar jäsning + 40 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Franskt
Brioche
35 minuter + 2 timmar jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Frukost
Valnötsbröd
20 minuter + tid för degen + 40 minuter jäsning + 50 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Brunch
Glutenfritt sesamknäcke
40 minuter + gräddning
Foto: Per Ranung
Fest
Rabarberkaka med hallonmaräng
40 minuter +  1 timme för ­degen att vila + 50 minuter i ugn