Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Vit chokladmoussetårta med frukt, bär och pistaschnötter
45 minuter + 25 minuter i ugnen + 4 timmar i frys + 40 minuter i rumstemperatur
Foto: Lisa Björner
Brunch
Nöt- och mandelbröd
15 minuter + 1 3/4 timme jäsning + 1 timme i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Rabarbermarängtårta med limegrädde
30 minuter + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Frasig rabarberkaka
20 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Barbari – persiskt bröd  
20 minuter + 3 timmar jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Saftiga hamburgerbröd med potatis
25 minuter + 1 timme jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Björn Tesch
Buffémat
Sesambröd med citronsmör
40 minuter + 1 timmes jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Halloncheesecake
25 minuter + 50 minuter i ugnen + 5 timmar i kyl
Foto: Helén Pe
Buffémat
Jordgubbstårta
1 1/4 timme + 40 minuter i ugn + tid i kyl
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Rabarberbullar
50 min + 2 1/2 h jäsning + 15 min i ugn
Foto: Anna Kern
Brunch
English muffins
1 timme + 13/4 timme jäsning + gräddningstid
Foto: Anna Kern
Frukost
Långjäst sirapslimpa
10 minuter + 9 timmar jäsning + 40 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Franskt
Brioche
35 minuter + 2 timmar jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Frukost
Valnötsbröd
20 minuter + tid för degen + 40 minuter jäsning + 50 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Brunch
Glutenfritt sesamknäcke
40 minuter + gräddning
Foto: Per Ranung
Fest
Rabarberkaka med hallonmaräng
40 minuter +  1 timme för ­degen att vila + 50 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Tarte flambée med sparris och salladslök
40 minuter + 40 minuter jäsning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Våfflor med kardemumma, dulce de leche och karamelliserad banan
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Baconvåfflor med löjrom och vispad citron-crème fraiche
35 minuter
Brunch
Spenatvåfflor med kallrökt lax och picklad rödlök
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Choklad
Chokladbiskvier
30 minuter + 12 minuter i ugn + tid i kylen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Cypriotiska oliv- och halloumibröd
45 minuter + 30 minuter jäsning + 30 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Kakor och bullar
Madeleinekakor med lime och matcha-te
10 minuter + 15 minuter i ugn