Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Koreansk färs med krispig rödkål
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Potstickers (dumplings) med kycklingfärs
40 minuter
Foto: Helén Pe
Buffé
Ca Lax La Vong – lax la vong
30 minuter + 2 timmar i marinad
Foto: Helén Pe
Buffé
Rau Muong Xao Nam Huong – vattenspenat stekt med shiitake
1 timme
Foto: Helén Pe
Buffé
Ca Tim Sot Tom – aubergine med räkor
15 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Nasi goreng med quorn (vegetarisk!)
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Bakning
Steamed buns med halstrad tonfisk och srirachamajonnäs
1 timme + 1 1/2 timme jäsning + 6 minuter ångning
Foto: Per Ranung
Husmanskost
Kryddig färs med mynta
30 minuter
Buffé
Vietnamesiska vårrullar
45 MIN
Fredagsmat
Halstrad tonfisk (tonfisktataki) med nudlar i kokosbuljong
35 min
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Linssoppa med kokosströssel
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Sojafärs med nudlar och mangold
15 minuter + 15 minuter marinering
Foto: Lisa Björner
Buffé
Sesamhalstrad salmalax med sesam- och ingefärsdressing
15 minuter
Foto: Helén Pe
Buffé
Suon Rim Kam - kamben med apelsin
20 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Stefan Wettainen
Fläskkött
Kongbiji jjigae – koreansk gryta med kimchi och sojabönor
40 minuter + 12 timmars blötläggning
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Shui zhu niurou – flankstek från Sichuan
25 minuter
Foto: Lina Eriksson
Fisk
Lax med tamarindglaze och morots- och gurksallad
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Sushi rolls med friterade räkor
45 minuter
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Räkbollar med hoisinsås
45 minuter
Foto: Lina Eriksson
Gryta
Curry med kyckling, bönor, sötpotatis och svart ris
45 minuter
Foto: Lina Eriksson
Kyckling och fågel
Vårrullar med kyckling och svamp
1 timme
Foto: Lisa Björner
Förrätter
Asiatiska knivmusslor med sesam, chili och lime
20 minuter + 12 timmar i kyl
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Asiatisk kålsallad
30 minuter