Foto: Anna Kern
Buffémat
Minifrittata med nässelchips
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Björn Tesch
Efterrätt och dessert
Hallonkompott med mascarponefluff
20 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Buffémat
Patates ve hellim mucveri – plättar med potatis och halloumi
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Buffémat
Minipizzor med taleggio
30 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Flädertiramisu med fikon och sommarbär
45 minuter + 6 timmar i kyl
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Rabarbermarängtårta med limegrädde
30 minuter + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Lisa Björner
Brunch
Sommarsmoothie på flaska  
5 minuter
Foto: Per Ranung
Efterrätt och dessert
Rabarber- och shiraz­marmelad med tryffel­ost och valnötter
10 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Halloncheesecake
25 minuter + 50 minuter i ugnen + 5 timmar i kyl
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Sparrisfritters med citronmajonnäs och persiljepesto
40 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Våfflor med kardemumma, dulce de leche och karamelliserad banan
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Baconvåfflor med löjrom och vispad citron-crème fraiche
35 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Buffémat
Cacik – yoghurtröra med gurka och mynta
20 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Buffémat
Havuc salatisi – morotstsatsiki
20 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Buffémat
Haydari – fetaoströra
20 minuter
Sås och marinad
Valnötssmör
5 minuter
Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Rostade morötter med örtaioli, pocherat ägg och krutonger
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Fyllda ägghalvor med picklade senapsfrön
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Brunch
Ägg benedict på rostat grovbröd
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Ägg fyllda med räkor och löjrom
30 minuter
Sås och marinad
Bearnaise-smör
Foto: Ulrika Pousette
Brunch
Hemgjord yoghurt
20 minuter +  6 timmar i ugn +  tid i kyl
Foto: Lisa Björner
Fest
Parmesanchips med citronkräm och löjrom
15 minuter + 8 minuter i ugn