Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Rostade morötter med örtaioli, pocherat ägg och krutonger
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffé
Fyllda ägghalvor med picklade senapsfrön
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Brunch
Ägg benedict på rostat grovbröd
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffé
Ägg fyllda med räkor och löjrom
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Brunch
Hemgjord yoghurt
20 minuter +  6 timmar i ugn +  tid i kyl
Foto: Lisa Björner
Fest
Parmesanchips med citronkräm och löjrom
15 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Pasta med grönkål, fetaost och chili
20 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Övrigt
Snittar med getostkräm
15 minuter
Foto: Annika Broman
Övrigt
Quesadillasnacks
10 minuter
Foto: Åsa Dahlgren
Äggrätter
Miniomeletter med grön sparris, rödlök och skogschampinjoner
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffé
Fetaost-röra med paprika och chili
10 minuter + 1 timme i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffé
Stekt feta med sesamfrön
15 minuter
Påsk
Ägghalvor med tre goda toppings
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Spenatpannkakor med kyckling- och edamameröra
40 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Ugnspannkaka med broccoli, blue cheese och solrosfrön
30 minuter
Foto: Aina C Hole
Bakning
Blåbärsmuffins
15 min + 15 min i ugnen
Foto: Christina Sundien
Huvudrätter - varmrätter
Palsternacksrösti och marinerad halloumi
40 minuter
Foto: Anna Kern
Buffé
Bakad brie med pekannötter, björnbär och rosmarin
5 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Buffé
Grönkåls- och västerbottenspaj
20 minuter + 30 minuter i kyl + 40 minuter i ugn
Foto: Malin Hoelstad
Efterrätt och dessert
Äggtoddy med lime, hallon och marängvisp
15 min
Foto: Agneta Thorsèn
Barn och familj
Skumhjärtan
30 min + 4 h i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Jul
Grönkålsbollar med halloumi och citrondipp
25 minuter + tid i kyl eller frys
Foto: Stefan Wettainen
Jul
Cheddarrulle med nötter och torkad frukt
10 minuter + 30 minuter i kylen att stelna