Kom till Stockholmsmässan i Älvsjö 10–13 november!

Träffa Allt om Mat på höstens stora matmässa Sthlm Food & Wine (tidigare Mitt kök)

 

ig
Tävla med din bästa selfie från Allt om Mat:s monter/scen.Var med i vår Instagramtävling och vinn våra nya kokböcker!

Ta en selfie med din favoritgäst från Allt om Mat:s monter eller scen. Lägg upp bilden på Instagram med hashtaggen #alltommatbild. Skriv vad bilden föreställer och berätta om din upplevelse. Du behöver ha ett öppet konto, annars kan vi inte se din bild. En jury från Allt om Mat:s redaktion väljer ut sin favoritbild. Vinnaren presenteras i tidningen, och den bästa bilden kommer att användas i vår marknadsföring för mässan.

aom

fares
Allt om Mat finns med på mässan med böcker, tidningar och massor av framträdanden av kända matprofiler. På Allt om Mat:s scen träffar du våra egna matredaktörer, som lagar mat ur våra senaste tidningar och kokböcker. Vi har även bjudit in kända kockar, konditorer, kokboksförfattare och andra mat- och vinprofiler. Kom och träffa Mathias Dahlgren, Tareq Taylor, Plura Jonsson, Roy Fares och Martina Haag. Möt Birgitta Rasmusson från Hela Sverige bakar och kocken Frida Ronge som lär oss mer om det japanska köket. Hos utställarna provar du godsaker och nyheter – charkuterier, ostar, praliner, vin och champagne. Vill du lära dig mer om drycker kan du boka en vinprovning eller champagnelunch med vinexperten Håkan Larsson.

 

Nytt för i år

Missa inte det unika tillfället att njuta av kända kockars mat i perfekt matchning med vin vid sittande bord i vår monter. Erbjudandet gäller fredag–söndag. Endast 12 biljetter finns till varje tillfälle. Biljetterna kostar 100 kr och finns till försäljning i vår monter.

Mer matnyttigt på mässan

I år kan du träffa Konditorlandslaget på mässan. Besökarna får möjlighet att på nära håll se proffsen baka. Sébastien Boudet bjuder in branschkollegor och besökare för att baka och prata bröd. Brödet som bakas under mässan säljs till besökarna.

Upptäck världens mat på Kockarnas krog

Fredrik Eriksson, krögare vid Långbro värdshus och restaurang Asplunds, och mässrestaurangers kock Thomas Andreasson tolkar olika nationers matkulturer. Besökarna kommer att få chansen att testa en ny typ av mat som de tidigare inte har någon relation till.

vardekupong

NUVARANDE Sthlm Food & Wine 10-13 november!
NÄSTA Pumpa – bästa recepten