Kryddiga wraps med friska smaker. Använd antingen frysta eller färska räkor.

För 4 person(er)

Ingredienser

200 g räkor skalade
1 pepparfrukt färsk och finhackad
4 salladslökar strimlade
0,5 dl mynta färsk och finhackad
0,5 dl koriander färsk och finhackad
1 msk olja
2 tsk currypasta röd, t ex Hot Madras
75 g spenat färsk
1 rucolasallad kruka
4 vetetortillas mjuka

1. Gör i ordning samtliga ingredienser som ska skalas, strimlas och hackas så att allt ligger förberett att snabbt läggas i stekpannan. Ansa spenaten.
2. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs hastigt räkor, pepparfrukt, salladslök och currypasta. Låt det fräsa ca 1/2 minut. Blanda ner spenat, mynta och koriander och låt
det fräsa några sekunder.
3. Fördela allt på 4 tortillas och strö på rucola. Vira ihop dem och servera.