Caprese är en italiensk sallad med tomater, mozarella och basilika. Här får den sällskap av rucolasallad och parmaskinka.

För 4 st

Ingredienser

6 tomater
1 rödlök liten
1 basilika kruka
2 msk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar grovmald
250 g mozzarellaost
8 parmaskinka skivor
4 stora tortillabröd gärna med fullkorn
25 g rucolasallad

1. Skär tomaterna i små tärningar. Lägg dem i en sil och låt dem rinna av ca 10 min. Skala och finhacka rödlöken. Hacka basilikabladen. Blanda tomater, lök och basilika med olja, vinäger, salt och peppar.
2. Låt osten rinna av och skär den i tunna skivor. Lägg skinka och ost på tortillabröden och fördela tomatsalladen över. Strö över rucolasalladen.
3. Vik ihop till wraps och linda in dem i aluminiumfolie.