Wraps

Goda att ta med ut på picknick eller att äta hemma på balkongen alldeles nygjorda.
Grilla grönsakerna snabbt i grillpanna eller stek dem hastigt.
Saffran ger couscous både smak och färg men kan uteslutas.
Gult blir det även med 1 krm gurkmeja.

1. Koka upp vattnet med buljongtärning och saffran. Ta från värmen, rör ner couscous. Låt svälla under lock, ca 10 min.
2. Skiva squash och skär paprikan i breda strimlor. Pensla grönsakerna med 1 tsk olivolja. Salta och peppra. Hetta upp en grillpanna och grilla grönsakerna ca 3 min per sida.
3. Tsatsiki: Riv gurkan grovt. Krama ur lite vätska, blanda sedan med övriga ingredienser.
4. Lägg couscous, grönsaker och tsatsiki mitt på varje tortilla.
Vik upp nedre kanten och rulla ihop med smörgåspapper eller aluminiumfolie runt om.

Recept från