Vårrullar med isberssallad och koriander. Vårrullar ger ett otroligt proffsigt intryck! Inlindade i krispig sallad och doppade i sojasås är de dessutom oemotståndliga

För 6 portioner

Ingredienser

1 liten huvud isbergssallad
1 kruka koriander
1/2 lime
1 dl soja
18 små vegetariska vårrullar, t ex Tsingtao eller Daloon (hittas i frysdisken)
2 msk olja (till stekning)

10 min

1. Plocka salladsbladen och lägg på ett fat tillsammans med koriander.
2. Pressa limen och blanda med sojan.
3. Stek vårrullarna i 2 msk olja (de behöver ej tinas) tills de är gyllenbruna, 3–4 min.
4. Lägg en vårrulle och lite koriander i ett -salladsblad och rulla ihop, doppa i sojasåsen.

Fler recept med: Förrätter, Grönsaker, Övrigt