Rulle med en mättande potatis- och vitkålsfyllning med dijonsenap. Korvarna grillas på plats.

För 6 person(er)

Ingredienser

6 kabanossen eller chorizokorvar
6 rektangulära tunnbröd
6 blad sallad t ex romansallad
3 tomater skivade

Potatissteppsallad

750 g potatis kokt
100 g vitkål
1 morot skalad
1 äpple
0,5 rödlök skalad
1 dl majonnäs
2 dl gräddfil eller lätt creme fraiche
2 tsk dijonsenap
1,5 tsk salt
2 krm svartpeppar nymald

Tillbehör

1 senap
1 ketchup
1 pkt rostad lök

1. Potatissallad: Skär potatisen i små tärningar. Riv vitkål, morot, äpple och lök grovt på rivjärn. Blanda ihop majonnäs, gräddfil och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner potatistärningarna och grönsaksrivet.
2. Grilla korvarna och lägg upp övriga ingredienser så att alla kan göra sin egen tunnbrödsrulle. Vira in dem i lite aluminiumfolie.