Snabbt, festligt och gott! Fiskpinnar med hemlagad salsa i mjuka vetetortilla.

För 4 person(er)

Ingredienser

400 g fiskpinnar t ex citronbitare
1 pkt vetetortilla små
25 g rucolasallad (eller strimlad isbergssallad)
1,5 dl lätt crème fraiche

Salsa:

1 lök liten, röd
3 tomater
1 röd spansk pepparfrukt
2 msk persilja finhackad, (eller koriander)
1 msk lime- eller citronsaft
1 msk olivolja
2 krm salt

1. Skala och finstrimla löken.
Skär tomaterna i tärningar.
Dela, kärna ur och finhacka pepparfrukten. Blanda lök, tomat, pepparfrukt, persilja, limesaft och olivolja. Salta salsan vid serveringen, annars blir den för
vattnig.
2. Stek fiskpinnarna enligt anvisning på förpackningen. Servera dem i vetetortilla med rucola, creme fraiche och salsa.