I annonssamarbete med SANTA MARIA

En delikat Tom Kha-soppa är både het och len på samma gång. Alla har sin twist på den och vår har en skön balans mellan de karaktäristiska smakerna kokos, vitlök, koriander, galanga, chili peppar, kaffir limeblad, citrongräs, ingefära och gurkmeja.

För 4

Ingredienser

1 förpackning Santa Maria Thai Asian Egg Noodles
6 dl vatten
1 msk olja
400 g kycklingfilé finstrimlad
300 g grönsaker till exempel purjolök, morot, färsk spenat, mungbönsgroddar finstrimlade
1 påse Santa Maria Thai Tom Kha Soup Mix
1 burk Santa Maria Thai Coconut Milk
1 kruka koriander grovt hackad

40 min

Tom Kha med kycklingfilé och grönsaker

1. Koka nudlar och kyl dem i kallt vatten och blanda med lite olja.

2. Fräs kyckling och purjolök med olja. Tillsätt kryddmix, vatten och kokosmjölk och koka upp.

3. Lägg i resterande grönsaker och låt sjuda i ca 5 min.

4. Lägg i nudlar och hackad koriander vid servering.

Fler recept med: Santa Maria, Thailändskt