I annonssamarbete med SANTA MARIA

Denna rätt görs vanligtvis på kyckling i Thailand, men passar lika bra med lax. Servera med äggnudlar eller jasminris och dekorera med en skiva lime och lite färsk koriander.

För 4

Ingredienser

Thailändsk lax med smak av röd curry och kokosmjölk

200 g lax i bitar
1 påse panengcurry Santa Maria Paneng Red Curry Cooking Sauce
1/2 kruka koriander färsk, hackad
olja (till stekning)
1 påse äggnudlar Santa Maria Premium egg noodles
1/2 lime klyftad

15 min

Thailändsk lax med smak av röd curry och kokosmjölk

1. Stek laxbitarna försiktigt på båda sidor i stekpannan.

2. Tillsätt cookingsåsen och låt maten småkoka i 2 minuter.

3. Strö över koriander och servera genast tillsammans med nudlarna som du kokat enligt anvisningen på förpackningen.

4. Thailändsk lax med smak av röd curry och kokosmjölk

Fler recept med: Lax, Santa Maria, Thailändskt