Gör en sats tartelettformar. Fyll hälften med citronfyllning och andra hälften med chokladfyllning.

För 18 st

Ingredienser

3 dl vetemjöl
2 msk strösocker
100 g smör
1 ägg gula

Citronfyllning:

250 g kesella kvarg
0,75 dl lemon curd på burk
2 msk florsocker
1 gelatinblad
0,5 lime 2 msk pressad saft

Tryffelfyllning:

125 g mörk choklad
0,75 dl vispgrädde
1,5 msk smör

Garnering:

bär

1. Tarteletter: Sätt ugnen på 225°. Hacka samman vetemjöl, socker och smöret, skuret i mindre bitar, gärna i en matberedare. Tillsätt äggulan och arbeta snabbt ihop en deg. Tryck ut degen i 18 aluminiumformar, som rymmer ca 1/2 dl. Ställ formarna på en plåt.
2. Nagga dem i botten och grädda mitt i ugnen i ca 12 min. Låt kallna.
3. Citronfyllning: Blanda kvargen, lemon curd och florsocker till en kräm. Blötlägg gelatinbladet i 5 min. Värm upp limesaften i en liten kastrull. Ta upp gelatinbladet och smält det i limesaften. Blanda det smälta gelatinet i krämen.
4. Fördela krämen i hälften av de svalnade tarteletterna. Låt stelna i kylskåp minst 4 timmar, gärna över natten. Garnera med bär.
5. Tryffelfyllning: Bryt chokladen i bitar. Låt grädden och smöret koka upp i en kastrull. Ta den från värmen och rör i chokladen tills den smälter. Låt fyllningen svalna lite och fördela i resten av tarteletterna.
6. Ställ kallt att stelna över natten. Garnera med bär.