En vegorätt av quornfilé, som kan bytas ut mot kycklingfilé för den som vill. Tandooripasta köper man på glasburk och förvarar i kylen när den är öppnad.

För 2 person(er)

Ingredienser

4 quornfiléer bitar, frysta (à 75 g)
1 tsk tandooripasta
2 tsk smör

Paprikatsatsiki

1 orange paprika liten
1,5 dl matyoghurt (10 %)
1 vitlöksklyfta liten, pressad
1 krm salt

Tillbehör

2 minibaguetter gärna grova
1 pkt sallad

1. Dela, kärna ur och hacka paprikan. Blanda matyoghurt, vitlök och salt. Rör i paprikan.
2. Halvtina quornfiléerna. Stek dem i smör i en stekpanna ca 10 min.
3. Bred tandooripastan runt om quornfiléerna. Skär brödet nästan igenom och lägg i filéerna, paprikatsatsiki och sallad.