Svamplasagne

Recept på svamplasagne. Låt gärna lasagnen vila en liten stund innan du serverar.

15 minuter + 20 minuter i ugn

Svamplasagne – gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225°. Ansa och skär svampen i mindre bitar.
    Skala och finhacka lök och vitlök.
  2. Fräs svamp, lök och vitlök i 1/2 msk olja i en stekpanna tills de fått fin färg. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
  3. Varva lasagneplattor, sås och champinjonfräs i en ugnssäker form, översta lagret ska vara sås. Spara eventuellt lite av svampen till garnering.
  4. Riv osten och strö den över lasagnen. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min.
    Servera med sallad.

Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego ❤️

Recept från