Godaste pizzorna tycker jag att man bakar av jäsdeg. Jag går genvägen över ett paket ciabattamix som ger lite sega och goda
pizzabottnar. Det enda man tillsätter är vatten.

För 8 st

Ingredienser

1 pkt ciabattabrödmix

Fyllning

600 g sparris grön eller späd vit
1 pkt pizzaost (ca 200 g)
50 g parmesanost
4 msk smör

1. Sätt ugnen på 225°. Gör degen enligt anvisningen på förpackningen.
2. Platta ut den på mjölat bakplåtspapper till 8 runda tunna pizzabottnar. Låt dem jäsa ca 20 minuter.
3. Skär av den nedre delen av sparrisstjälkarna. Skala vit sparris. Koka sparrisen i lättsaltat vatten några minuter. Låt dem rinna av ordentligt.
4. Lägg hälften av pizzaosten på degen. Lägg på sparrisen och strö över resterande ost.
5. Grädda pizzorna i mitten av ugnen 10-15 minuter. Ta ut dem och hyvla över parmesanost.Servera med en klick smör.