Semmelmunk

Annonsen laddas.

30 min

Semmelmunk

1. Gör grundreceptet. Hetta upp oljan till 170°. Fritera bullarna i omgångar 3–4 min på varje sida, tills de fått gyllenbrun färg. Ta upp dem med hålslev.

2. Blanda socker och kardemumma. Vänd de friterade bullarna i blandningen. Låt dem kallna på galler.

3. Vispa grädden till fluffig konsistens. Blanda grädden med semmelfyllningen. Skär ett litet snitt i kanten på semlorna. Spritsa fyllningen i munkarna och pudra över florsocker.

Vetedeg – grundrecept

Semmelfyllning

Gillar du det här receptet? Missa då inte vårt inspirerande nyhetsbrev som helt fokuserar på bakning! Signa upp dig här för att få Baka med Allt om Mat varje månad.

Få vardagsmiddagar och helgmenyer komponerade av Allt om Mat:s redaktör.

Recept från Allt om Mat