Den här biffwrapsen ser mycket krångligare ut än den är.
Rulla ihop rostbiffen och ställ den upp.

För 4 person(er)

Ingredienser

300 g rostbiff färdig, stekt
1 vattenkrasse kruka, eller annan småbladig sallad

Wasabisås

1 msk wasabi
1 msk lök gul
1 msk limesaft pressad
0,5 msk vitvinsvinäger
1 äggula
4 msk olja
1 krm salt
2 tsk gräslök hackad

Servera med

wokade grönsaker, jasminris

1. Sås: Blanda wasabi, gul lök, limesaft och vinäger. Kör med stavmixer. Tillsätt gulan. Droppa ner oljan under ständig vispning.
Smaka av med salt. Blanda ner gräslöken.
2. Lägg ihop 2-3 skivor rostbiff. Skölj krassen och rulla in små buketter i rostbiffen. Ställ dem upp.
3. Servera med wasabisås, wokade grönsaker och kokt ris.