Ett härligt räk- och grönsakspaket som jag serverar till grillad fisk.
Om man ökar på räkmängden till 1 kilo blir det en hel rätt i sig.

För 4 person(er)

Ingredienser

0,5 kg räkor med skal, gärna lyxräkor
2 paprikor
4 salladslökar
1 stor fänkål (ca 300 g)
3 msk olivolja
2 vitlöksklyftor pressade
0,5 spansk peppar finstrimlad
0,5 tsk salt

Röra

2 avokadofrukter
1 dl matlagningsyoghurt
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Tillbehör

grillad fisk och vitt bröd

1. Skala räkorna. Kärna ur och strimla paprikan. Dela salladslöken i bitar och strimla fänkålen.
2. Lägg grönsaker och räkor på 4 aluminiumfolieark. Blanda olja, vitlök, spansk peppar och salt. Häll det över och vik ihop paketen.
3. Dela, kärna ur och ta avokadoköttet ur skalen. Mosa köttet och rör i yoghurt, salt och peppar.
4. Lägg paketen på grillen över glöden och låt dem ligga
10-15 minuter.