Råbiff med löjrom

Servera råbiffen på direkten, den mår inte bra av att stå framme längre i rumstemperatur.

Annonsen laddas.

30 min

1. Skala och finhacka löken. Rosta pankon i 1 msk olja i het stekpanna tills den får en lätt gyllenbrun färg. Låt rinna av på hushållspapper.
2. Koka upp vatten i en kastrull och lägg i äggen försiktigt. Låt koka 8 min. Kyl äggen i kallt vatten.
3. Hacka köttet mycket fint och lägg i en skål. Tillsätt lök, senap, 1 msk ­olivolja, flingsalt och peppar. Skär brödet i tunna skivor. Fördela ­råbiffröran på bröden.
4. Skala äggen och ta ut äggulorna.  Bryt dem i mindre bitar och fördela på råbiffen. Toppa med en klick löjrom och strimlad persilja. Ringla över 1 tsk olivolja.

Recept från Allt om Mat