Den här grytan kan varieras i styrka och smak beroende på vilken indisk sås du väljer att använda.

För 4 person(er)

Ingredienser

10-12 potatisar (ca 1 kg)
2 paprikor gärna i olika färger
2 msk olivolja
100 g sockerärter
1 burk indisk sås på burk, t ex korma (350 g)
80 g babyspenat 1 påse
0,5 tsk salt
1 tsk paprikapulver
1 dl cashewnötter salta (50 g)

1. Skala och skär potatisen i klyftor.
2. Hetta upp oljan i en stor stekpanna. Lägg i potatisen. Fräs den ca 15 min. Rör om då och då.
3. Dela, kärna ur och skär paprikan i strimlor. Tillsätt paprikan och fräs under omrörning ytterligare ca 5 min.
4. Häll över såsen och tillsätt sockerärterna. Sjud under lock ca 5 min. Vänd ner spenaten och smaka av med salt. Strö över paprikapulver och nötter.