Petits choux-krans

För att göra det riktigt enkelt använder jag petits choux-mix. Fyll kransen med en god fluffig citronkräm och sedan kan du lägga i vilka bär och frukter du själv vill.

1. Sätt ugnen på 225°.
2. Häll mixen i en skål. Tillsätt vattnet (40°). Rör smeten kraftigt, gärna med elvispens degkrokar, ca 2 min.
3. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Klicka ut smeten med hjälp av två matskedar till små bollar. Lägg dem tätt till en krans med diametern 15–17 cm.
4. Grädda mitt i ugnen 25–30 min. Kransen ska vara lätt och hög. Låt den kallna på galler.
5. Vispa ihop citronskal, citronsaft, äggulor och strösocker i en liten rostfri kastrull. Sjud till en tjock kräm på svag värme under vispning. Låt kallna i vattenbad.
6. Vispa grädden och blanda med den kalla citronkrämen.
7. Skär eller klipp itu kransen. Fyll med kräm och bär precis före servering. Sikta över florsocker.

Recept från