Pepparkakor med ädelostkräm

Ädelost på pepparkaka är en klassisk smakkombination, här med en twist av apelsin.

För 20 tilltugg

Ingredienser

40 runda pepparkakor

Krämen:

100 g ädelost
50 g philadelphiaost
1 msk pressad apelsin
1 krm salt
1/2 krm nymald svartpeppar

Pepparkakor med ädelostkräm – gör så här:

  1. Rör ihop ädelost och färskost till en slät konsistens. Smaka av med apelsinsaft, salt och peppar.
  2. Klicka ostkrämen på 20 pepparkakor. Tryck försiktigt fast pepparkakor ovanpå. Servera genast.

Gillar du det här receptet? Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan. Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka!
 

Få vardagsmiddagar och helgmenyer komponerade av Allt om Mat:s redaktör.

Foto: Ulrika Pousette

Fler recept med: Jul, Kakor och bullar, Övrigt, Svenskt