I annonssamarbete med SANTA MARIA

Paneng är en söt och mild röd curryblandning som doftar och smakar paradisiskt. Tillsammans med kokosmjölk växer de fina smakerna av chilipeppar, kaffir lime, paprika, ingefära, citrongräs, vitlök och galanga.

För 4

Ingredienser

300 g kycklingfilé tunt skivad
1 msk olja
1 påse Santa Maria Thai Paneng Red Curry Spice Mix
1 burk Santa Maria Thai Coconut Milk
1 röd paprika strimlad
1 förpackning Santa Maria Thai Premium Egg Noodles

15 min

Paneng med kyckling, kokosmjölk och röd paprika

1. Stek eller woka kycklingen  i oljan på medelhög värme tills den får fin färg.

2. Strö över kryddmix och häll på kokosmjölk en. Låt koka i cirka 3 minuter och lägg därefter i paprikan.

3. Servera med nudlar eller jasminris.

Fler recept med: Santa Maria, Thailändskt