DETTA INLÄGG SPONSRAS AV Bong Touch of Taste

Oxrullader med skogssvamp & rödvinssås

Smakrika rullader med en härlig sås som får sin smak av ostronskivling, skogschampinjoner, rödvin och balsamico.

Annonsen laddas.

  1. Skala och hacka schalottenlöken och bacon i mindre bitar. Stek löken och baconet på medellåg temperatur i cirka 2 minuter. Tillsätt kapris och rör om.
  2. Lägg ut lövbiffarna på skärbrädan eller liknande. Salta och peppra. Lägg i bacon, kapris och schalottenlöksfyllningen. Rulla ihop lövbiffarna, bind upp med bindgarn och en kvist timjan för varje rullad.
  3. Dela och skär svamparna samt sockerärtorna till önskad storlek. Lägg åt sidan.
  4. Koka ner rödvin, vatten och Bong Touch of Taste Oxfond tills ungefär hälften kvarstår. Rör ner 50 g rumstempererat smör. Smaka av med balsamico vinäger, salt och peppar. Ställ åt sidan.
  5. Stek oxrulladerna i en stekpanna på medelhög temperatur i smör och olja. Lyft upp dem när de fått önskad färg .
  6. Stek svamparna i samma stekpanna på medelhög temperatur i olja och smör till dem får en fin färg, tillsätt sockerärtorna. Blanda runt och tillsätt sedan rödvinssåsen

Lägg ner oxrulladerna och låt sjuda i ungefär 5 minuter. Servera

Recept från Allt om Mat