DETTA INLÄGG SPONSRAS AV Norges Sjömatsråd

Omelett med räkröra – den perfekta matsäcken!

Snabbt, lättlagat och gott – en påse frysta skalade räkor är bästa råvaran till sommarens läckraste rätter som till exempel sommarens bästa utflyktsmat omelett med räkröra! Receptet kommer här och det är verkligen mums bums! Tips! Packa omeletten och räkröran var för sig. Missa inte heller filmen, längst ner i receptet.

20 min

GÖR SÅ HÄR:

  1. Tina räkorna. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Smält smöret i en stekpanna, stek omeletten ca 2 min. Vänd den och stek ca 2 min på andra sidan.
  2. Ansa och finstrimla fänkålen. Blanda fänkål, majonnäs, crème fraiche, dill, citronskal, salt och peppar. Vänd ner räkorna. Lägg spenat och räkröra på omeletten och vik ihop.

Recept från