Nötfärsburgare med dijonsenap och coleslaw

I den här burgaren möts Amerika och Frankrike i god kombination!

Annonsen laddas.

Nötfärsburgare med dijonsenap och coleslaw

1. Coleslaw: Ansa och strimla vitkålen tunt, gärna på mandolin. Skala och grovriv morötterna. Krama ut så mycket vätska som möjligt ur grönsakerna.
2. Rosta kumminfröna i torr stekpanna. Mortla dem grovt.
3. Blanda grönsakerna med kummin, yoghurt, majonnäs, vinäger, salt och peppar.
4. Nötfärsburgare: Hacka kaprisen och blanda med färs, senap, ägg, salt och peppar.
5. Skiva saltgurka, tomat och lök. Låt löken ligga i iskallt vatten 2-3 min för en mildare smak.
6. Grilla burgarna 3-4 min på varje sida. Servera i bröden med coleslaw, sallad och grönsaker.

 

Här köper du den bästa mandolinen med keramiskt blad från Kyocera!

395 kr, 339 för prenumerant.

Recept från Allt om Mat