Lite halvfusk med vuxenfiskpinnar och HP-sås. Men gott blir det - och snabbt går det att laga. En "efter-fotbollsträningen-favvo".

För 4 person(er)

Ingredienser

4 torskpanetter ( 340 g)
8 skivor surdegsbröd (ca 320 g)
0,5 msk rapsolja
1 rödlök
2 tomater
0,5 dl HP-sås
50 g rucolasallad späd
3 msk majonnäs

1. Värm torskpanetterna i ugn enligt anvisning på paketet.
2. Stek eller grilla brödskivorna i lite olja. Skala och skiva lök och tomater. Stek löken mjuk ca 2 min. Blanda ner HP-sås och fräs ca 1/2 minut.
3. Lägg sallad, tomatskivor och stekt fisk på brödskivorna. Toppa med rödlöksblandningen, lite majonnäs samt en övre brödskiva.

Ca 550 kcal per portion, 26 g fett,
17 g protein, 60 g kolhydrater