För 4 person(er)

Ingredienser

2 matjessillfiléer
0,5 rödlök
2 potatisar kalla, kokta, skalade
0,5 äpple fast, urkärnat, syrligt
0,5 röd eller grön paprika
2 msk ättiksgurka finhackad
25 g hasselnötter
0,5 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
1 msk dill hackad
0,5 krm vitpeppar nymald

Till servering

bröd, dillkvist

1. Skär matjesfiléerna i små fina tärningar. Skala och hacka rödlöken fint, tärna potatisen, äpplet och skär paprikan i fina tärningar.
2.Hacka hasselnötterna grovt.
Blanda creme fraiche med majonnäs och dill. Krydda med
peppar och ev salt. Vänd ihop alla ingredienserna med hackade nötter och majonnässås.
3. Häll upp i en skål och låt stå svalt ett par timmar före serveringen.
Servera med tunna skivor grovt rågbröd. Garnera
med dill.

Fler recept med: Fisk, Förrätter, Mackor, Övrigt, Smårätter