Miniwraps med sesam och ingefärskyckling

Kycklingen kan tillagas dagen före. Om wrapsen ska ligga en stund kan salladen bli mjuk, så packa sås, kyckling, tortillabröd och sallad i separata burkar.

1.Marinad: Skär kycklingen i ca 1/2 cm stora bitar. Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Lägg ner kycklingen och låt den marinera minst 30 min.
2. Fyllning: Sätt ugnen på 200°. Ta upp kycklingbitarna och lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper. Stek mitt i ugnen ca 10 min. Detta går bra att göra dagen innan.
3. Strimla salladen. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Blanda majonnäs, creme fraiche och sweet chilisås.
4. Servering: Lägg ut tortillabröden på bänken och fördela sallad, paprika, kyckling och majonnäsblandningen på bröden. Vik ihop wrapsen och lägg dem i smörpapper. Garnera med några ärtskott eller persilja.

Recept från