Miniwraps med lax och färskost

Recept på miniwraps med lax och färskost. Rullarna går bra att förbereda. Förvara i plast i kylen upp till ett dygn före servering.

 

För 12 små rullar:

Ingredienser

200 g färskost naturell, t ex philadelphia
4 tortillabröd (mediumstorlek)
200 g lax kallrökt, i tunna skivor
100 g sockerärter
70 g salladsmix
2 dl rödbetsskott eller andra skott

20 minuter

Gör så här:

  1. Bred färskost på bröden. Fördela laxen mitt på bröden. 
  2. Strimla sockerärterna. Strö sockerärter, sallad och skott på bröden. Rulla ihop till fasta rullar och rulla därefter in dem i smörgåspapper. Skär bort ändarna. Skär varje rulle med vass kniv i tre delar och bind ihop med snören. Servera till soppa. 

Recept av Ulla Karlström och Petra Pettersson

Fler recept med: Buffé, Fisk, Lax, Mackor, Övrigt