Hittade du inte tranbärsgelé är det gott även med vinbärsgelé till biffarna.

För 30 små biffar

Ingredienser

1 gul lök liten
1 tsk rapsolja
300 g nötfärs
4 msk mjölk
1,5 msk ströbröd
1 msk dijonsenap
1 tsk farinsocker
1 tsk salt
0,5 tsk svartpeppar nymald
1 krm vitpeppar
1 msk smör

Tillbehör

tranbärsgelé, rödbetsskott

Minifärsbiffar – gör så här:

  1. Skala och finhacka löken. Fräs löken i oljan tills den mjuknat. Låt svalna.
  2. Blanda färsen med mjölk, ströbröd, senap, farinsocker, salt, peppar och lök.
  3. Rulla köttbullar och platta ut till små biffar. Stek i smöret i en stekpanna ca 2 min på varje sida.
  4. Servera biffarna ljumma med en klick gelé på. Garnera med rödbetsskott.