I annonssamarbete med GOGREEN

Receptet med Marinerade majskolvar hjälper dig med ett tillbehör till sommarens grillbuffé. Eller varför inte bara äta dem till en nygrillad köttbit?

För 4 portioner

Ingredienser

Marinerade majskolvar

2 st majskolvar
2 tsk chili hackad
1 tsk curry
4 msk GoGreen Oskalat Sesamfrö
1/2 st citron
2 msk olivolja
salt

20 minuter

Marinerade majskolvar

 

1. Skär majskolvarna i 3-4 cm breda bitar. Grilla bitarna runt om tills de får fin färg.

2. Medan majskolvarna ligger på grillen; dela, kärna ur och finhacka chilifrukten. Blanda chili, curry, sesamfrön, citronsaft och olivolja i en bunke.

3. Lägg ner den färdiggrillade majsen och låt eftermarinera i detta.

4. Strö lite salt över majsen precis innan servering.

Fler recept med: Buffé, GoGreen, Grilla, Grönsaker