Majswraps med bönor och avokado

Vegetarisk wrap med mexikanska smaker, krämig avokado och het chili.

30 min

1. Blanda majsmjöl, vetemjöl och salt. Vispa ihop ägg, öl och vatten och blanda ner i mjölet. Tillsätt olja. Grädda smeten i torr, het stekpanna ca 2 min per sida.
2. Kärna ur och finhacka chilin. Spola av bönorna med kallt vatten och låt rinna av. 
Fräs bönorna i oljan tillsammans med chili 
och pressad vitlök.
3. Halvera tomaterna och låt dem fräsa med bönorna ca 3 min. Ta pannan från värmen.
4. Halvera, kärna och gröp ur avokadorna. Skär fruktköttet i bitar. Blanda ner avokadon i bönorna. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar.
5. Fyll majswrapsen med sallad och bönröra. Servera med sweet chilisås.

Recept från /LagaLätt