Recept på lövbiffsfräs i pitabröd. Som kebab men godare! Och enkelt är det.

För 4 person(er)

Ingredienser

600 g lövbiff
1 squash (ca 300 g)
4 pitabröd
2 tomater
1 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
8 feferoni

Sås

2 dl turkisk yoghurt
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
2 krm salt
1 krm nymald svartpeppar

15 min

Lövbiffsfräs i pitabröd – gör så här:

  1. Sås: Blanda yoghurt och olja. Skala och pressa i vitlöken. Krydda med salt och peppar.
  2. Strimla lövbiffen. Ansa och strimla squashen.
  3. Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen. Skiva tomaterna.
  4. Stek lövbiff och squash i olja i en stekpanna ca 3 min under omrörning. Krydda med salt och peppar.
  5. Fördela lövbiffsfräset i pitabröden och toppa med sås, tomater och feferoni. Servera genast.
Fler recept med: Övrigt