Laxfärsbullar med smörstekta grönsaker

Byt ut de vanliga köttbullarna  mot dessa gyllene bullar!

1. Skär fisken i mindre bitar. Mixa fisken med salt i en matberedare. Tillsätt grädden i en tunn stråle medan maskinen arbetar. Krydda med ajvar relish, vitpeppar och cayennepeppar.
2. Skala och finhacka löken. Blanda ner lök och dill i färsen.
3. Forma färsen till runda bullar. Stek dem runt om i smör och olja ca 5 min.
4. Skala och skär morot och palsternacka i stavar. Skala löken. Kärna ur paprikan och skär den och zucchinin i mindre bitar.
5. Fräs morot, palsternacka och lök i smör i en stekpanna ca 5 min. Tillsätt paprika, zucchini och sockerärter och stek ytterligare ca 5 min. Krydda med salt och peppar. Servera laxbullarna med de frästa grönsakerna.

Recept från