Kycklingwok med cashewnötter

Gör en enkel kycklingwok med nudlar, cashewnötter och broccoli.

Annonsen laddas.

15 min

Kycklingwok med cashewnötter

 

1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Häll av och skölj dem i kallt vatten. Blanda dem med 1 msk olja.
2. Strimla kycklingfiléerna. Skölj och bryt broccolin i buketter. Skala och skiva vitlöken tunt.
3. Woka kyckling, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar i 2 msk olja 3–5 min. Ta upp kycklingen.
4. Woka broccolin 3 min. Tillsätt vitlök och nötter, 1/2 tsk salt och 
1 krm peppar. Woka ytterligare 
1 minut.
5. Tillsätt ostronsås, vatten och nudlar. Fräs allt genomvarmt och servera i skålar.

Gillar du det här receptet? Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan. Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka!

Få vardagsmiddagar och helgmenyer komponerade av Allt om Mat:s redaktör.

Recept från Allt om Mat