Köp hem kycklinglever, vitlök, persilja, grädde och kapris. Tillsammans med ris har du en god och snabblagad vardagsrätt.

För 4 person(er)

Ingredienser

450 g kycklinglever
2 msk smör
1 gul lök finhackad
2-3 vitlöksklyftor finhackade
0,5 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
1 dl vispgrädde
0,5 kruka hackad persilja
1-2 msk små kapris med spad (+ cocktailkapris för garnering)

Tillbehör:

kokt ris

1. Skär kycklinglevern i bitar. Hetta upp smör i en stekpanna och stek leverbitarna på hög värme ca 2 min.
2. Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda ner det i pannan. Sänk värmen till medelvärme och stek ytterligare ca 5 min. Salta och peppra. Blanda ner grädde. Låt alltsammans puttra ca 1 minut.
3. Blanda ner kapris, strö över finhackad persilja och servera med ris.