Kycklingenchilada

För att spara tid kan grillad kyckling användas i stället för kycklingfilé. Crème fraiche smaksatt med curry smakar gott ihop med bönor, kyckling och grönsaker inrullade i tortillabröd.

1. Sätt ugnen på 200°. Lägg kycklingfiléerna på ett ugnssäkert fat och strö på salt och peppar. Stek dem i nedre delen av ugnen i ca 10 min, tills innertemperaturen är 70°. Höj temperaturen i ugnen till 225°.
2. Skär kycklingen i strimlor. Ansa och finhacka purjolöken. Kärna ur och skär paprikan i tärningar. Blanda kyckling, purjolök, paprika, bönor och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela fyllningen på tortillabröden och rulla ihop. Lägg dem med skarven ner och strö på ost. Gratinera i mitten av ugnen i 6-8 min.
4. Blanda ingredienserna till dressingen och häll den över salladen.
Servera till enchilada.

Recept från