I annonssamarbete med SANTA MARIA

Den gröna currypastan är gjord av grön chilipeppar och är oumbärlig i det thailändska köket. Tillsammans med kokosmjölken blir det en kryddstark gryta som passar jättebra tillsammans med äggnudlar. Byt gärna ut kycklingen mot lax eller räkor för variation.

För 4

Ingredienser

Kyckling- och nudelwok med grön curry och kokosmjölk

500 g kycklingfiléer fint strimlade
1 msk matolja till wokning
1 gul lök
2 msk Santa Maria Green Curry Paste
1 burk Santa Maria Organic Coconut Milk
2 msk Santa Maria Fish Sauce
1 paket Santa Maria Asian Noodles
1 påse (140 g) färsk spenat

Kyckling- och nudelwok med grön curry och kokosmjölk

1. Woka kyckling och lök i oljan. Rör ned Green Curry Paste.

2. Tillsätt Coconut Milk och Fish Sauce och låt sjuda 2-3 min.

3. Laga nudlarna enligt anvisningen på paketet.

4. Rör ned spenat och Asian Noodles och låt sjuda 1 minut.

 

 

Fler recept med: Santa Maria, Thailändskt