Kyckling och grönt i pastasallad

En härlig pastasallad som Jenny gjorde en dag då familjen skulle på utflykt i Göteborgs skärgård. Morötter och sockerärter gör salladen lite knaprig. Fransk senap i kombination med timjan smakar gott till
kyckling och pasta.

1. Bena ur kycklingen och skär köttet i bitar. Lägg pasta och kyckling i en stor skål.
2. Skala morötterna och skär dem i tunna slantar. Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Finhacka vitlöksklyftan, skär tomaterna i halvor.
3. Förväll sockerärterna i lättsaltat vatten 1 min, de ska fortfarande vara lite krispiga. Skölj dem under kallt vatten.
Blanda ingredienserna till salladen.
4. Dressing: Rör samman gräddfil, senap, salladskrydda och timjan i en skål. Blanda dressingen med salladen. Garnera eventuellt med färsk timjan.

Recept från