I annonssamarbete med SANTA MARIA

Fisktacos är fantastiskt gott. I det här receptet fylls mjuka tortillabröd med frasiga fiskbitar, krispiga solrosskott och krämig guacamole med avokado och mango.

För 4 portioner

Ingredienser

Crispy fish

500 g torsk eller annan vit fisk
2 msk matolja
1 påse Crispy Chicken Bite Spice Mix Santa Maria

Mangoguacamole

2 st avocado
1 påse Guacamole Dip Mix Santa Maria
0,5 st mango

Tillbehör

solrosskott
lime

Så här gör du fish tacos:

  1. Värm ugnen till 225°C.
  2. Skär fisken i 3 cm stora kuber och lägg i en skål. Tillsätt olja och kryddmix. Rör om ordentligt.
  3. Fördela fiskbitarna på en plåt eller i en ugnsfast form och tillaga i ca 7 minuter. Fiskbitarna är klara när de är gyllenbruna och frasiga.
  4. Värm tortillabröden, gärna i grillpanna så att de får fina ränder.
  5. Fyll bröden med fisk och guacamole. Toppa med solrosskott och pressad lime.

och så här fixar du mangoguacamole:

  1. Tärna mangon.
  2. Mosa avokado och blanda med kryddmix.
  3. Vänd ner mangotärningarna i guacamolen.
Fler recept med: Santa Maria