10 min Servera cocktailen i små plaststrutar – ett annorlunda sätt som säkert överraskar gästerna. Ta ett overheadpapper och klipp i mindre fyrkanter, 8 x 8 cm. Häfta ihop dem med en häftklammer. Kräftcocktailen kan också serveras på crostini, små knäckebrödsrundlar eller finn crisp.

För 12 person(er)

Ingredienser

360 g kräftstjärtar i lake
1 dl kesella kvarg
1 dl majonnäs hemlagad eller Hellmans
1 tsk senap
1 tsk citronsaft pressad
1 vitlöksklyfta pressad
2 krm salt
1 krm svartpeppar nymald
1 knippa dill
0,5 dl gröna ärter

Kräftcocktail

1. Låt kräftstjärtarna rinna av i ett durkslag. Blanda kvarg och majonnäs. Smaksätt med senap, citron, vitlök, salt och peppar.
2. Hacka dillen. Blanda ner kräftstjärtar, ärter och dill i såsen.